Egyééééébbbbbbb

 2009.09.14. 19:12

Szia mindenki.Ez a hét is elkezdődött,látszólag pontosan ugyan olyan mint volt,csakhogy nem.mert ezen a héten,vagy ha nem is ezen,de össze fogok verni egy bizonyos személyt,aki inni akar a kólámból:D:D.

Egyéb:szombaaaaaattttt.Talizunk a csajszikkal,legalábbis eddig úgy tűnik,szóval marim készülj,showtime lesz,és kezdősik az ismered Szandit,meg a nestea keresése gőzerővel:D.Mégegyebebb:írtunk felmérőt angolból hogy készen vagyunk e szintet lépni és 3 hibám volt,szóval igen,azt hiszem képes vagyok a szintlépésre,most tökre úgy érzem nagyon angfyon megéri ez az angol tanulás.Am kicsit kivan a törpöm,de nem baj,legyen már szombat legyen már szombaaaaaaat.

Most nem is tudok nagyon mit írni,megyek is,tök furcsa de már végeztem a tanulással,majd még bizti jövök,puuuuussssssszzzzzz.

A bejegyzés trackback címe:

https://smilebomb.blog.hu/api/trackback/id/tr691381871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása