Útálom a vonatokat...

 2009.06.10. 16:54

Hát a mai naphoz úgy álltam hozzá,amilyen lett:semmilyen.az egész suliban nagyon szünethangulat uralkodik már, igazán egy óra sincs megtartva,vagy szabadfoglakozás van,vagy vmi közös izébizé játék.

Azért ma is történtek velem dolgok.kezdem a rosszal:a vonatok annyira kiszámíthatatlanul járnak,hogy az már katasztrófa.nem mentünk haza az egggyel előbbi vonattal mint ahogy szoktunk menni,inkább beültünk a cukiba,erre nem késett egy csomót a vonatunk!?szóval több mint 2 órát vártunk összevéve.Na mindegy,elvoltunk.A jó:hivatalosan is dök tag vagyok.Ja,és körbe kellett menni a suliba/az ő termébe is/és körbe kellett adni egy lapot.Viszont kicsit cinkes volt,mert éppen felfilágosító filmet néztek és egy igen "kellemes" jelenetre toppantunk be,ráadásul egy csomót tököltünmk ott,mert nem találtuk a tanárt.

Am meg már anniyra olyan semmilyen az egész nap,hogy az már fáj.Pedig az idő szép,a nap ragyog,de az a baj hogy mindjárt vége a sulinak,és akk nem tudom mi lesz,hogy lesz ezután,a nyáron.De ezt nem tudom,és nem is akarom így egyedül és most eldönteni.Majd kialakul.Majd....

Na megyek,de még írok,stillszerűen:majd....:D

A bejegyzés trackback címe:

https://smilebomb.blog.hu/api/trackback/id/tr911177074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása